Amerikansk Generalkonsul på besøg

June 11, 2015

 

Arctic Circle Business havde for nylig besøg af den amerikanske Generalkonsul Jonathan K. Webster og dennes sekretær Anita Faul Funcke.

Dagsordenen var modtagerforholdene for amerikanske turister, der besøger Sisimiut.

Vi havde valgt at give vore gæster en oplevelse. De blev afhentet om kl. 9, og overraskelsen var åbenlys, da det gik op for dem, at vi ikke skule afholde et traditionelt møde på kontoret, men havde arrangeret en tur ind det det fantastiske bagland, som vi med stolthed kunne vise frem.

 

Erhvervsrådet har efterfølgende modtaget følgende tak fra U.S. Embassy i København:

 

…En oprigtig tak til jer for en helt uforglemmelig oplevelse. Baade Konsul Jonathan K. Webster og jeg var fuldstaendig overraskede over jeres ’stunt’ og kunne ikke komme os over den fantastiske tur I gav os. Det var absolut hojdepunktet af alle rejser vi har gjort! Og selvfolgelig har vi fortalt vidt og bredt her på Ambassaden om den modtagelse vi fik  hos jer og om vores helt skonne tur på snow mobile. Det kan vi ikke takke jer/dig nok for. Du maa endelig hilse min herlige foerer.

Bedste hilsner og endnu engang TUSIND TAK! …   

 

En lille historie fra vor dagligdag, med ’det gode værtsskab i fokus’

Bjarne Ellgaard

Direktør ACB

 

 

Please reload

3911 Sisimiut

Umiarsualivimmut 2, 1. sal

 

+299 86 35 00